مطالبی درباره چرخ دکمه زن

مطالبی درباره چرخ دکمه زن

0از 0 رأی


چرخ دکمه زن

چرخ دکمه زن یا ماشین دکمه دوز، به عنوان یک وسیله بسیار مهم در زمینه خیاطی شناخته می شود.

امروزه در اغلب لباس هایی که در فروشگاه های لباس قرار دارند، یک الیچند دکمه، حتی به عنوان تزئین، وجود دارد، بنابراین دوخت انواع دکمه به عنوان یکی از کار هایی است که در زمان دوخت و دوز انواع لباس، مورد توجه قرار می گیرد.

بنابراین در اغلب تولیدی ها یا خیاطی های بزرگ، شما می توانید یک چرخ خیاطی یا ماشین دکمه دوز مشاهده نمایید.


در ادامه به شرح انواع چرخ دکمه زن می پردازیم:

چرخ دکمه زن نیمه اتوماتیک، در این نوع چرخ خیاطی، دکمه را توسط فک نگهدارنده چرخ خیاطیبه صورت ثابت قرار می دهند و در ادامه، پس از تنظیم سوراخ های دکمه با جهت فرود آمدن پدال چرخ خیاطی، آن را می دوزند.

چرخ دکمه زن تمام اتوماتیک، به نوع هوشمند چرخ خیاطی دکمه زن گفته می شود، که تمام مراحل مانند قرار گرفتن دکمه توسط فک نگهدارنده و تنظیمات مربوط به دوخت، به صورت اتوماتیک و هوشمندانه انجام می شود.

این وسیله ها می توانند دکمه های دو سوراخ یا چهار سوراخ را به صورت های معمولی یا ضربدری بدوزند.

در ادامه به شرح مختصری از روش کار چرخ دکمه زن می پردازیم:

معمولا انواع چرخ های دکمه زن با توجه به مدل های خاص آن ها، با هم تفاوت دارند.

روش کار چرخ دکمه زن نیمه اتوماتیک به این صورت است که، ابتدا دکمه در قسمت درونی فک نگه دارنده چرخ خیاطی قرار می گیرد، در ادامه باید تنظیمات مربوط به قرار گرفتن سوراخ ها در مقابل سوزن، پدال چرخ خیاطی را فشرده و در نتیجه در زمان حدود 4 ثانیه، کار دوخت دکمه انجام می شود.

چرخ دکمه زن تمام اتوماتیک از روش کار متفاوتی برخوردار است، زیرا تمام مراحل بالا در این نوع به صورت تمام اتوماتیک انجام می شود، که باید گفت انجام دوخت دکمه با استفاده از چرخ دکمه زن اتوماتیک تا اندازه 70 درصد باعث افزایش سرعت کار می شود، همچنین می تواند بازدهی کار را به خوبی بالا ببرد.


در ادامه به شرح ویژگی های چرخ دکمه زن در برند جکی می پردازیم:

چرخ دکمه زن کامپیوتری از برند جکی:

تاریخچه تولید ایننوع چرخ دکمه زن، به سال های بین 1999 الی 2001 میلادی در چین بر می گردد. در طراحی چرخ دکمه زن جکی، به استحکام، زیبایی و دوام توجه شده است.

چرخ دکمه زن جکی به عنوان یک مدل راسته دوز شناخته می شود، از ویژگی های این نوع چرخ دکمه زن می توان به زیبایی، قدرت مناسب، توانایی در دوخت های ظریف، استحکام و غیره اشاده نمود.

همچنین کاربران این محصول می توانند به همراه محصول، گارانتی کالا نیز تحویل بگیرند.

در ادامه به شرح مختصری از روش کار با پایه جادکمه دوز در چرخ خیاطی ژانومه می پردازیم:

در ابتدا باید برای انجام تنظیمات، گردونه بزرگ را بر روی حرف L بگذارید، در ادامه نیز گردونه داخلی را روی عدد 1 قرار دهید.

در ادامه مراحل، گردونه را روی علامت جادکمه تنظیم نمایید، البته توجه داشته باشید که هر چه بیشتر به صفر نزدیک شود، دوخت چرخ خیاطی به صورت فشرده تر خواهد بود، در ادامه باید قطعه اهرم در روش دوخت را روی اعدادی مانند 5، 6و 7 تنظیم نمایید.

در مرحله بعد اندازه مناسب برای پهنای جادکمه را مشخص نمایید، در ادامه با تصور یک مستطیل بر روی پارچه، درقسمت چپ مستطیل یک دوخت زده و در ادامه گردونه را بر روی عدد 2 تنظیم نمایید.

در این مرحله برای انتهای جادکمه، به اندازه 3 الی 4 کوک بزنید، در ادامه با چرخاندن گردونه به روی عدد 3، به ادامه دوخت بپردازید.

در نهایت با بالا گرفتن سوزن، گردونه را دوباره روی عدد 2 قرار دهید و قسمت انتهای جادکمه را با 3 کوک بدوزید.

در نهایت با این روش ساده به وسیله یک چرخ خیاطی برای دکمه هایی که دوخت شده اند، جادکمه ای زیبا با رنگ ها و طرح های عالی بدوزید.

البته روش های دوخت جادکمه ای در انواع چرخ خیاطی ها مانند ژانومه، کاچیران و غیره متفاوت خواهد بود و تنظیمات متنوعی را شامل می شود.

در ادامه در زمینه قیمت های انواع چرخ دکمه زن، باید گفت که با توجه به برند و توانایی کارکرد، انواع چرخ دکمه زن از نظر قیمت، با هم متفاوت هستند.

مقالات پربازدید
هشتگ های مرتبط
هشتگ های مرتبط : چرخ خیاطی ژانومه , چرخ خیاطی کاچیران , آموزشگاه خیاطی , اموزش خیاطی , آموزش خیاطی , خیاطی ,