مطالبی درمورد آموزش دوخت لباس کودک
آموزش دوخت لباس کودک
والدین با داشتن توانایی در دوخت و دوز، تمایل به دوخت انواع لباس ها برای کودک خود دارند، زیرا این کار می تواند به عنوان گزینه مناسبی در صرفه جویی هزینه ها شناخته شود.
همچنین افراد با داشتن توانایی در دوخت لباس، از حق انتخاب بیشتری در انتخاب طرح، رنگ و مدل لباس برخوردار خواهند بود.
افراد علاقه مند به دوخت لباس کودک، باید در زمینه انتخاب مواردی مانند پارچه، طرح، رنگ و غیره، دقت بالایی داشته باشند، بنابراین در ادامه به شرح انواع مواردی که خیاطان و علاقه مندان به دوخت لباس کودک باید مورد توجه قرار دهند، می پردازیم:
اولین نکته ای که باید مورد توجه قرار داد، انتخاب یک پارچه مناسب برای دوخت لباس کودک است، باید پارچه ای را برای دوخت لباس انتخاب نمایند که در زمان تماس با پوست کودک، ایجاد آلرژی و حساسیت نکند، همچنین باید از استفاده از انواع پارچه های چسبان، دارای ضخامت بالا، سنگین و پارچه هایی که باعث ناراحتی کودک می شوند، خودداری نمایید.
دومین مسئله ای که باید در زمان دوخت لباس کودک مورد توجه قرار داد، انتخاب درست در رنگ و طرح پارچه انتخابی برای دوخت لباس کودک می باشد، بهترین انتخاب پارچه ها برای دوخت لباس کودک، پارچه هایی هستند که از رنگ های شاد، زیبا و کودکانه برخوردارند، اغلب این طرح ها می توانند برای دوخت لباس های کودکانه بسیار عالی و مناسب باشند. بنابراین استفاده از رنگ های کودکانه و شاد، می تواند تاثیر بسیار خوبی بر روی روحیه کودکان داشته باشد، در این موارد، بهتر است از نظرات کودکان در انتخاب طرح شاد و کودکانه مورد علاقه آن ها، اطلاع داشته باشید.
تلاش کنید از ایده ها و خلاقیت های خودتان در زمینه دوخت لباس هایی با طرح های شاد، کودکانه و زیبا استفاده نمایید. شما می توانید با مراجعه به سایت هایی مانند پینترست و ژورنال های لباس، به ایده های خوبی در این زمینه دست پیدا نمایید.
معمولا انواع لباس های کودکان، اندازه بسیار کوچک از لباس هایی است که برای بزرگسالان دوخته می شوند، بنابراین در زمان دوخت انواع لباس های کودکان، باید دقت و توجه بیشتری در روش دوخت لباس ها شود، همچنین دوخت لباس های کودک، ظرافت بیشتری را لازم دارد، زیرا انواع لباس هایی که از دقت و ظرافت خوبی را در زمان دوخت برخوردار نشده باشند، می توانند به صورت بسیار بی کیفیت و نامتناسب دوخته شوند که این مسئله می تواند باعث مشکلاتی مانند زود شکافته شدن لباس در زمان پوشیدن لباس توسط کودکان، شود.
در زمان اندازه گیری برای لباس کودک، دقت زیادی نمایید، باید به نکته های مانند استفاده از روش دو انگشت برای اندازه گیری دور کمر و استفاده از روش چهار انگشت برای دور باسن کودک، دقت شود تا لباس در پایان دوخت و دوز، تنگ و چسبان یا بیش از اندازه گشاد نشود.
در ادامه به روش دوخت لباس کودک می پردازیم:
بعد از اندازه گیری و وارد نمودن اندازه ها به الگو، در ادامه الگو را برش داده و به روی پارچه قرار داده و با احتیاط پارچه را برش بدهید، البته می توانید از روش مولاژ یا مانکن برای دوخت لباس استفاده نمایید.
در صورتی که می خواهید لباس کودک را بدون الگو بدوزید، باید در ابتدا یک لباس به عنوان مدل برای دوخت لباس انتخاب نمایید، زیرا در واقع در روش بدون الگو، به معنی نداشتن الگو کامل برای دوخت لباس نمی باشد، بلکه از یک لباس به عنوان مدل برای دوخت لباس استفاده می شود.
در ادامه با گذاشتن لباس بر روی پارچه، به اندازه یک الی دو سانتی متر در اطراف محل دوخت لباس را روی پارچه علامت گذاری کرده و با احتیاط برش دهید.
علاقه مندان برای گذراندن دوره آموزش دوخت لباس کودک، باید در ابتدا دوره نازک دوزی را گذرانده باشند، تا به این روش بتوانند با انواع نکته ها و دستورات لازم در زمینه انواع روش های دوخت و روش های رسم الگو آشنا شده باشند، بنابراین علاقه مندان می توانند در ادامه در آموزش دوخت لباس کودک با روش های دوخت دامن ساده، دامن چهار کلوش، شلوار، جلیقه پسرانه، کت پسرانه و انواع دیگر لباس های کودکانه با سایز های بین 6 ماهه الی 13 ساله آشنا شوند.
همچنین شما می توانید در زمان دوخت انواع لباس کودکانه، از پارچه های اضافه برای دوخت اکسسوری های زیبا و تزئینی برای ظاهر لباس کودکان استفاده نمایید.