آموزش خیاطی با متد مولر

آموزش خیاطی با متد مولر

0از 0 رأی

 

آموزش خیاطی با متد مولر

متد مولر به عنوان یکی از متد های برتر و محبوب در میان خیاطان دنیا شناخته می شود، نامگذاری این روش براساس نام مایکل مولر ابداع کننده این روش می باشد.

مایکل مولر برای شروع کار با استفاده از این روش، الگوی بسیار مناسب و دقیقی را بر روی کاغذ رسم کرد و این الگو را به خیاط سپرد، خیاط نیز بر روی پارچه برش های  بسیاردقیقی را برش داد و بر طبق الگو شرع به دوخت لباس کرد، در نتیجه لباس های دوخته شده براساس روش و متد مولر دارای اندازه بسیار مناسب و تن خوری بودند.

 

 

در متد مولر خیاط با داشتن اطلاعات و الگوی کاملی براساس چهار قسمت می تواند لباس هایی با تن خور بسیار عالی بدوزد، بر این اساس، این چهار قسمت در متد مولر شامل الگوی تمام قد، دور سینه، دور کمر و دور باسن می باشند.

براساس روش و متد مولر باید اعداد به دست آمده در اندازه گیری و الگوبرداری در یک فرمول ریاضی بسیار ساده قرار بگیرند، در نتیجه می توان به متد مولر دست پیدا کرد.

با این که متد و روش خیاطی با مولر به افراد آلمانی اختصاص دارد ولی با گذشت زمان کارایی و جامع بودن خود را در میان خیاطان دنیا از دست نداده است، در نتیجه خیاطان دنیا در کشورهای متنوعی مانند کشورهای آسیایی نیز می توانند با کمی تغییرات، این روش را برای افرادی آسیایی که اندام بسیار کوچکتری نسبت به اروپایی ها دارند به کار ببرند.

مایکل مولرابداع کننده این روش در زندگی خود سختی و مشکلات زیادی داشت، او با داشتن فقر زیاد در زندگی توان خریدن لباسی مناسب و جدیدی را در زندگی خود نداشت.

مایکل مولرمجبور بود لباس های قدیمی خود را برای استفاده مجدد به طور مداوم رفو کند، بنابراین در زمان رفوکاری لباس ها متوجه استعداد خود در این زمینه شد، تلاش او در کار رفو باعث شد تا در نهایت او تبدیل به خیاطی بسیار شناخته شده و کامل گردد.

مایکل مولردر نتیجه تلاش مداوم در این زمینه، علاوه بر نوشتن انواع کتاب درباره مد و متد خیاطی موفق به تاسیس یک شرکت در زمینه طراحی و مد لباس شد، تاسیس شرکت مد و طراحی باعث تثبیت موقعیت اقتصادی خودش و پسرانش شد.

روش خیاطی با متد مولر با ایجاد روش جدیدی در مد و طراحی لباس، باعث می شود تا در زمان طراحی و الگو برداری به اندازه گیری کامل تمام قسمت های بدن، احتیاجی نباشد.

در نتیجه خیاطان با استفاده از اندازه گیری چهار قسمت گفته شده در بالا، می توانند به الگویی بسیار مناسب در طراحی لباس برای افراد مختلف دست پیدا کنند، زیرا در زمان استفاده از این متد می توان  علاوه بر اندازه های اصلی بدن به اندازه های فرعی نیز دست پیدا کرد.

دقت بالای متد مولرباعث می شود که، در صورتی که مشتری لباس در شهر دیگرساکن است، خیاط به راحتی بتواند به اندازه بسیار دقیقی در طراحی لباس دست پیدا نماید، که در نتیجه به پرو لباس نیازی نخواهد بود.

متد مولر با استفاده از اندازه گیری دقیق می تواند در تولید و دوخت انواع لباس ها با تن خورعالی و مناسب برای افراد مختلفی مانند افراد آسیایی به کار برود، البته افراد آسیایی در اندام خود دارای شانه ها و دست هایی با اندازه متفاوت هستند که در این روش با استفاده از جا انداختن آستین به راحتی مشکل حلقه آستین را در افراد آسیایی برطرف نمایند.

در ادامه به چند نکته بسیار مهم در زمان استفاده از متد مولر می پردازیم.

روش و متد مولردر انحصار آلمان می باشد و به هیچ عنوان به کشورهایی مانند ترکیه یا فرانسه تعلق ندارد.

برای یادگیری و استفاده از متد مولر به تلاش زیادی نیازمی باشد، اما می توان با اطمینان اعلام کرد که در دنیا روشی برتر و بالاتراز متد مولر وجود ندارد.

متد مولر به دلیل کامل و دقیق بودن به ترکیب انواع روش ها با خود نیازی ندارد، که در نتیجه باعث می شود به عنوان روشی مناسب برای طراحی و دوخت لباس های مختلفی برای بزرگسالان و کودکان مورد استفاده قرار بگیرد، بنابراین متد مولر می تواند در طراحی و دوخت انواع لباس ها در کودکان، زنان و مردان، برای تولید مد وفشن بسیار عالی و جذاب به کار برود، در نهایت لباس های دوخته شده با متد مولر بسیار شیک و بی همتا خواهند بود.

در ادامه به توضیح مختصری درباره استفاده از متد مولر می پردازیم.

 

در ابتدا برای طراحی الگوی پشت در این متد، باید از طرف کاغذ مورد استفاده در الگوبرداری به سمت پایین آن یک خط صاف رسم کنیم و آن را شماره یک نامگذاری کنیم، در ادامه برای کشیدن حلقه آستین، به سمت نقطه دوم رسم شود، و به اندازه بلندی پشت به سمت پایین و نقطه سه ادامه دهیم. که در نهایت به فاصله بین یک الی چهار، خط باسن گفته می شود.

برای کشیدن بقیه بخش ها از گونیا استفاده می شود، که برای این کار به میزان دو سانتی متراز قسمت سه به طرف چپ، الگو را طراحی می کنیم، با ادامه طراحی الگو به قسمت شش می توان از آن برای دوخت لباس افرادی که باسن تخت دارند، استفاده نمود، که باید به وسیله خط کش بهم وصل شوند و در نهایت در دوخت قسمت گودی کمر و زیپ مورد استفاده قرار بگیرد.

در مرحله دوم با ادامه از بخش 9 به 10 و استفاده از گونیا، قسمت های 11 الی 12 را به هم وصل می کنیم، این کار را تا بخش 18 ادامه می دهیم.

در زمان الگوبرداری و متد مولر از روش های متنوعی برای برش استفاده می کنند، که این برش ها می توانند شامل مواردی مانند برش سرشانه، پرنسسی و عصایی باشند.

البته به عنوان مثال از برش پرنسسی یا عصایی یا سرشانه می توان برای افرادی که دارای فیزیک بدنی خاصی هستند استفاده نمود.

متد و روش دوخت با استفاده از روش مولر اگر چه ممکن است بسیاردشوار به نظر برسد ولی می تواند نتیجه بسیار عالی در دوخت و فشن لباس داشته باشد، در نتیجه خیاطانی که این روش را استفاده می کنند می توانند کارهایی بسیار باکیفیت تری را نسبت به سایر همکاران خود عرضه نمایند. 

 

 

 

 

 

مقالات پربازدید
هشتگ های مرتبط
هشتگ های مرتبط : اموزش خیاطی از صفر تا صد در منزل رایگان , اموزش خیاطی آسان بدون الگو , آموزش خیاطی از ابتدا , کتاب آموزش خیاطی رایگان , چرخ خیاطی ژانومه , چرخ خیاطی کاچیران ,