آموزش دوخت لباس کودک پسرانه

آموزش دوخت لباس کودک پسرانه

0از 0 رأی


آموزش دوخت لباس کودک پسرانه

والدین علاقه مند به خیاطی و افراد مبتدی در این زمینه، تمایل دارند تا به راحتی بتوانند انواع لباس ها را برای کودک خود بدوزند، بنابراین در ادامه به شرح آموزش دوخت لباس کودک پسرانه می پردازیم:

اولین نکته ای که باید در زمان دوخت انواع لباس بچگانه به آن دقت شود، اندازه گیری دقیق اندام کودک است، تا در پایان، لباس دوخته شده تنگ یا زیاد گشاد نشود. در زمان اندازه گیری اندام کودک، به دقت تمام اندازه ها را در یک دفترچه اندازه گیری یادداشت نمایید.

دومین نکته بسیار مهم، انتخاب یک پارچه مناسب است، در ادامه تعدادی از بهترین پارچه ها برای دوخت لباس کودک پسرانه را به صورت مختصر توضیح می دهیم:

پارچه نخ پنبه، به عنوان یکی از پارچه های مناسب برای دوخت لباس بچگانه می باشد، این نوع پارچه بسیار نرم است و برای پوست کودک حساسیتی به وجود نمی آورد. پارچه نخ پنبه می تواند برای دوخت انواع لباس ها مانند لباس های مجلسی و مهمانی برای کودکان، مورد استفاده قرار بگیرد، همچنین برای دوخت لباس های روزمره نیز مناسب می باشد.

پارچه لنین، از الیاف طبیعی مانند الیاف کتان تولید می شود، در نتیجه از ظرافت و کیفیت خوبی برخوردار است، این پارچه می تواند باعث جریان هوا بر روی پوست بدن شود که در نتیجه از ایجاد عرق زیاد و حساسیت پوستی در کودکان، جلوگیری می کند.

پارچه مخمل، از نرمی و لطافت خوبی برخوردار است، با توجه به تعداد مختلفی از طرح های ساده یا عروسکی، می تواند برای دوخت لباس های کودکانه مورد استفاده قرار بگیرد.

امروزه با پیشرفت در صنعت تولید پارچه، انواع پارچه های مخمل با کیفیت بسیار خوب و قیمت های مناسب، تولید می شوند. معمولا در این نوع پارچه ها از الیاف طبیعی ابریشمی، نخی و کتان استفاده می شود.

پارچه پشمی، از مقاومت خوبی در برابر حرارت برخوردار است، معمولا برای تولید این پارچه از پشم حیواناتی مانند گوسفند استفاده می شود.

پارچه حوله ای، نوعی پارچه که برای دوخت انواع لباس بچگانه مورد استفاده قرار می گیرد، این نوع پارچه از نرمی و لطافت خوبی برخوردار است و معمولا به صورت های مختلف دو طرفه و یک طرفه تولید می شود.

در ادامه باید به یاد داشته باشید که اولین کاری که در زمان انتخاب پارچه مناسب برای دوخت لباس باید انجام شود، شست و شوی ملایم پارچه است، زیرا اغلب پارچه ها در تماس با آب به راحتی دچار آبرفتگی می شوند.

در ادامه، الگوی مورد نظر خود را برای دوخت لباس پسرانه انتخاب نمایید، الگو خود را با توجه به اندازه ها، رسم نموده و بر روی پارچه پیاده نمایید، در ادامه پارچه را با توجه به الگو ها برش دهید.

در برخی شرایط می توانید از سایز های استاندارد استفاده نمایید، همچنین به یاد داشته باشید که در زمان اندازه گیری دور کمر یا باسن کودک، از روش چهار انگشت استفاده نمایید، شما می توانید چهار یا دو انگشت را میان متر و اندام کودک قرار دهید، این کار می تواند از تنگ شدن یا گشادی بیش از اندازه لباس برای کودک جلوگیری نماید.

در صورتی که از روش بدون الگو برای دوخت لباس کودک پسرانه استفاده می کنید، ابتدا پارچه را به صورت صاف بر روی یک سطح صاف قرار دهید، سپس لباس انتخابی خود را که به عنوان مدل برای برش انتخاب نموده اید بر روی پارچه قرار داده و برای برش به اندازه یک الی دو سانتی متر در اطراف خطوط دوخت، بر روی پارچه، آزاد بگذارید، این کار می تواند از تنگ شدن لباس بعد از دوخت جلوگیری نماید.

بهتر است از یک نخ هم رنگ برای دوخت لباس استفاده نمایید، سوزنی را که برای دوخت انتخاب می کنید باید مناسب با پارچه باشد.

در ادامه به برخی نکته ها در زمان دوخت و دوز انواع لباس می پردازیم:

در درجه اول باید به راحتی کودک در زمان پوشیدن لباس دقت نمایید، از انتخاب طرح هایی که می دانید می تواند باعث کلافه شدن کودکان در زمان پوشیدن لباس شود، خودداری نمایید.

پارچه های با کیفیت و مرغوب را برای دوخت لباس کودک، انتخاب نمایید، پارچه های را برای دوخت لباس انتخاب نمایید که بعد از چند بار شستن به راحتی کهنه و رنگ پریده نشوند.

رنگ های یکدست در انواع پارچه ها می توانند گزینه مناسبی برای دوخت انواع لباس برای کودکان باشند.

مقالات پربازدید
هشتگ های مرتبط
هشتگ های مرتبط : آموزش خیاطی بدون الگو , آموزشگاه خیاطی , اموزش خیاطی , آموزش خیاطی , خیاطی , آموزش خیاطی بچگانه , آموزش خیاطی زنانه ,